Μεσολόγγι, Καρναβάλι Πάτρας

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 16 Μαρτίου, 2024 - 19 Μαρτίου, 2024

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 139€

ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ

 1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (400χλμ)

 Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας και κατευθυνόμαστε προς  το περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του & το θρύλο του πρωτομάστορα. Έπειτα συνεχίζουμε για την  Αμφιλοχία, μια μικρή παραθαλάσσια πόλη 6.000 κατοίκων όπου βρίσκεται στο μυχό του Αμβρακικού κόλπου. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα. Άφιξη στο Μεσολογγι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ξεκινάμε την περιήγηση μας στην πόλη του Μεσολογγίου. Θα επισκεφτούμε  το σπίτι του Γρηγορίου Παλαμά, το ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τις περίφημες λιμνοθάλασσες του Μεσολογγίου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (100χλμ) 

Πρωινό και αφού επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων, αναχωρούμε  για να περάσουμε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση χαρά γέλιο. Στην Πάτρα την πόλη όπου γίνεται το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας μας θα ζήσουμε αξέχαστες ώρες. Η παρέλαση του καρναβαλιού και η κατάλληλα στολισμένη πόλη θα μας φιλοξενήσει μέχρι το απόγευμα που θα πάρουμε τον δρόμο για το Μεσολόγγι. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ  ¨Αλευρομουτζουρώματα¨ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (530χλμ) 

Πρωινό και αναχώρηση για την παραμυθένια Ναύπακτο. Χρόνος για καφέ στο γραφικό λιμανάκι με το άγαλμα του Ανεμογιάννη, και συνεχίζοντας το δρόμο μας θα καταλήξουμε στο ιστορικό Γαλαξίδι όπου θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τα γνωστά Αλευρομουτζουρώματα. Η επιστροφή μας αρχίζει. Με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη.