Πάσχα Πρέβεζα 3 ημέρες

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 04 Μαΐου, 2024 - 07 Μαΐου, 2024

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 145€

1η ημέρα : Μ. Σάββατο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑ (420χλµ.)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μέσω Εγνατίας οδού και µε καθοδόν στάσεις άφιξη στην Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα.Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το νησάκι Κορωνησία, μέσα στον Αμβρακικό. Το πλούσιο σε βλάστηση περιβάλλον, οι ιδιαίτερες ψαρόβαρκες (πριάρια), οι κατάφυτες νησίδες, το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής και το ήπιο κλίμα δημιουργούν μια ιδιαίτερη αίσθηση. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το νησάκι των 167 κατοίκων και φαγητό εξ ιδίων.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην περιοχή της Πρέβεζας. Το απόγευμα μετάβαση στην Πρέβεζα για την πρώτη γνωριμία µε την πόλη, όπου θα δούμε το Βενετσιάνικο φρούριο του Αγ. Ανδρέα και τον πεζόδρομο µε το Βενετσιάνικο ρολόι στη Μητρόπολη της πόλης. Παρακολούθηση της ΑναστάσιμηςΛειτουργίας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κυριακή του Πάσχα ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ (190χλμ.)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Λευκάδα, όπου θα επιστεφτούμε την κυρά της Λευκάδας, την Παναγία Φανερωμένη, σημείο αναφοράς των απανταχού Λευκαδιτών καθώς είναι πολιούχος και προστάτιδα του νησιού. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στην όμορφη πόλη. Θα ακολουθήσει πλούσιο Πασχαλινό γεύμα και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το απόγευμα θα μεταβούμε στην Πάργα, τη γραφική κωμόπολη µε τις σπάνιες φυσικές ομορφιές. Αποτελεί το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο του νομού Πρέβεζας και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και απλώνεται έως τα παράλια του Ιονίου Πελάγους. Ένα τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής είναι το Κάστρο του Αλή Πασά (σε απόσταση 6χλμ. από την Πάργα),το οποίο αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ηπείρου. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Στη συνέχεια, επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (460 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για τις πηγές του Αχέροντα, όπου θα απολαύσουμε το μοναδικό τοπίο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στα όμορφα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας. Έπειτα, θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Γιάννενα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο  στη γραφική πόλη για να απολαύσουμε τη βόλτα ή τον καφέ μας με φόντο τη λίμνη Παμβώτιδα. Αναχώρηση και μετά τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη στην πόλη μας.