ΤΗΝΟΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ / 2 ΝΥΧΤΕΣ 6/7, 9/8, 16/8, 6/9

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 06 Ιούλιος, 2019 - 06 Σεπτέμβριος, 2019

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού:

ΤΗΝΟΣ

4 ημέρες / 2 νύχτες 6/7, 9/8, 16/8, 6/9

1η ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 19:00. Με καθοδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.

2η ημέρα: ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στι πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί το πρωί, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα.

3η ημέρα: ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε τον γύρο του νησιού. Όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάσα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωρία Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωρίο της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλέπα, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωρίο Πάνορμο. Γεύμα εξ’ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα με τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.

4η ημέρα: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και στην συνέχεια σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και στην συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν με καθοδόν στάσεις άφιξη αργά το βράδυ στη Καβάλα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας που συνοδεύει τους εκδρομείς μέχρι το λιμάνι της Τήνου και σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Τα εισιτήρια πλοίων Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε σαλόνια. Τις μεταφορές από το λιμάνι της Τήνου στα ξενοδοχεία μ’ επιστροφή. Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία. Πρωινό. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και προαιρετικές εκδρομές. Φόρος διανυκτέρευσης. Η χρέωση ανα δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι ξενοδοχείο 2* – 0,50€, ξενοδοχείο 3* – 1,5€ και ξενοδοχείο 4* – 3€.