ΤΗΝΟΣ – 4 ΗΜΕΡΕΣ 13/9/2019

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 23 Αύγουστος, 2019 - 26 Αύγουστος, 2019

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 220€

Αναχωρήσεις 23/8/2019 & 13/9/2019

1η ημέρα: Ραφήνα – Τήνος

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 21:30 και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Ραφήνα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο νωρίς το πρωί.

2η ημέρα: Ραφήνα – Τήνος – Ίδρυμα Ευαγγελίστριας

Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με το νησί και θα επισκεφθούμε το ναό της Μεγαλόχαρης. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για το απόγευμα σας έχουμε ετοιμάσει ένα “μάθημα μαγειρικής” για να μάθετε μια παραδοσιακή τοπική συνταγή και φυσικά στο τέλος να τη δοκιμάσετε.

3η ημέρα: Τήνος – Πινακοθήκη – Γύρος νησιού – Κιόνια

Αφού πάρουμε το πρωινό μας  θα  αναχωρήσουμε  για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή μας το Εξώμβουργο (Αρχαία  Ακρόπολη  του νησιού και επιβλητικό κάστρο). Περνώντας από  τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ.Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Στη διαδρομή μας θα θαυμάσουμε τις όμορφες παραλίες του Αγίου Φωκά, του Αγίου Σώστη, το Λαούτι και θα τελειώσουμε τη βόλτα μας με μια τελευταία στάση στην περιοχή Κιόνια για καφέ.

4η ημέρα: Τήνος – Ραφήνα – Επιστροφή

Πρωινό και επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Θα δούμε τον Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και την πινακοθήκη. Ελεύθερος χρόνος και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

Περιλαμβάνονται:

  1. Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
  2. Διαμονή στο ξενοδοχείο Oceanis 2* 2 διανυκτερεύσεις
  3. Περιηγήσεις βάση προγράμματος
  4. Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου
  5. Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης
  6. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.