ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 6 ΗΜΕΡΕΣ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 19 Ιουλίου, 2020 - 12 Αυγούστου, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού:

ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

1 η – 2 η ημέρα :

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (530χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 22.00. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ – ξεκούραση φθάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για τη μαγευτική Σαντορίνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3 η ημέρα.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΦΗΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ Πρωινό. Η σημερινή μας μέρα θα είναι αφιερωμένη στα Φηρά. Τα γραφικά δαιδαλώδη δρομάκια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σφύζουν από τους επισκέπτες. Οι βόλτες στην καλντέρα είναι η απόλυτη εμπειρία ενώ το ηφαίστειο είναι ορατό από κάθε σημείο της καλντέρας και η θέα είναι μαγευτική. Ανάμεσα στα υπέροχα αξιοθέατα, αξίζει να επισκεφθούμε το Πολιτιστικό Κέντρο του Μέγαρου Γκύζη. Επίσης, δύο από τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία της Σαντορίνης βρίσκονται στα Φηρά, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Σαντορίνης, και το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας, το οποίο διαθέτει πλήθος ιστορικών αντικειμένων από διάφορα μέρη του νησιού. Χρόνος ελεύθερος. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα πάμε στον Πύργο, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του νησιού. Ένα χωριό που αναμφίβολα αξίζει να συμπεριληφθεί στα «must» της Σαντορίνης. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και για καφέ. Διανυκτέρευση.

4 η ημέρα.

ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το νησί. Χιλιοτραγουδισμένη, ιδιαίτερη, ρομαντική, απόκοσμη. Όσα επίθετα κι αν βάλεις δίπλα από το νησί της Σαντορίνης δεν αρκούν για να την περιγράψουν στον απόλυτο βαθμό. Γεμάτοι αντιθέσεις, αλλά και με ένα απαράμιλλο στυλ. Από το Ακρωτήρι στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού, όπου βρίσκεται η πανάρχαια πόλη που καλύφθηκε από παχύ στρώμα λάβας το 500 Π.Χ., και αποτελεί τη σπουδαιότερη αρχαιολογική ανακάλυψη της Ανατολικής Μεσογείου, μέχρι την Οία το παγκοσμίως γνωστό θέρετρο της Σαντορίνης. Θα σας μαγέψει, επειδή είναι πραγματικά ακαταμάχητη με την Νησιωτική ομορφιά, τη μοναδική θέα και τα σπίτια σκαρφαλωμένα, τα περισσότερα χτισμένα μέσα σε βράχους (υπόσκαφα σπίτια). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βραδάκι θα απολαύσουμε τα Φηρά. Αφεθείτε στη γοητεία των πανέμορφων στενών των Φηρών και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί στην απόκοσμη ομορφιά της καλντέρας. Διανυκτέρευση.

5 ηημέρα :

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ – ΚΑΜΑΡΙ Πρωινό και μπορούμε να επισκεφτούμε προαιρετικά τα 2 μικρά νησάκια τη Ν. Καμένη και την Π. Καμένη που έχουν δημιουργηθεί από την λάβα του ηφαιστείου η Ν. Καμένη είναι η νεότερη μετρώντας 425 χρόνια, ενώ η Π. Καμένη χρονολογείται στα 2000 χρόνια. Μοναδική εμπειρία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Τη βραδινή μας βόλτα θα την απολαύσουμε στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού το Καμάρι, που θεωρείται και το καμάρι του νησιού. H παραλία Καμάρι είναι από τις μεγαλύτερες της Σαντορίνης, φαινομενικά ατελείωτη, με την μαύρη ηφαιστειακή άμμο να είναι σε τέλεια αντίθεση με το τυρκουάζ μπλε της θάλασσας, δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό. Διανυκτέρευση.

6 η ημέρα :

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (530χλμ) Πρωινό και οι τελευταίες εικόνες από το πανέμορφο νησί θα γεμίσουν τα μάτια μας και το μυαλό μας, μέχρι την ώρα της αναχώρησης του πλοίου για τον Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά, και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη.

 

Τιμή συμμετοχής : Hotel STAR 3*, Μεγαλόχώρι Με πρωινό 6 ημέρες Αναχωρήσεις στις 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8, 23/8, 30/8, 6/9 299€ κατ άτομο Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου µας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α. Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής