ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ 17-4-2020

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 17 Απρίλιος, 2020 - 20 Απρίλιος, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 199€

Πάσχα στο πανέμορφο  Βελιγράδι – Νόβισαντ

 Αναχώρηση: 17/04/2020      –  4 Ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας το πρωί στις 06:00 & αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη. Σας προτείνουμε το μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, όπου θα βρείτε πολλά και όμορφα καταστήματα για πιθανές σας αγορές. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση στο Βελιγράδι, το οποίο είναι μια πόλη με πολλά μνημεία. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία, την οποία θα ακούσουμε από τον ξεναγό μας. Θα δούμε τα κατεστραμμένα ακόμη κτίρια από τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, απέναντι στην ανίσχυρη αλλά περήφανη Σερβία, που ωστόσο οι κάτοικοι της κράτησαν 78 ολόκληρες μέρες αμυνόμενοι, το κρατικό Θέατρο, το Εθνικό και εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης και τα Σέρβικο Πατριαρχείο. Επίσης, δε θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε τη φυλακή, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτοι τον ήρωα της ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση, απέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Μετά την ξενάγησή μας, χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την προαιρετική βραδινή έξοδο στο Νυχτερινό Βελιγράδι και την μίνι Κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Στην πανοραμική μας ξενάγηση θα θαυμάσουμε φωτισμένα τα βασικά αξιοθέατα της πόλης και βεβαίως το μοναδικό κάστρο της. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στα ειδικά ποταμόπλοια για μια μίνι κρουαζιέρα, όπου θα δούμε την πόλη από μια άλλη οπτική γωνία. Η κρουαζιέρα θα καταλήξει στο Ζέμουν (παλιά πόλη Βελιγραδίου), όπου μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο Νέο Καζίνο της πόλης. Όσοι δεν αισθάνονται τυχεροί, μπορούν να περιπλανηθούν στα πολύ καλά εστιατόρια και μπαρ της περιοχής αυτής.

3η ΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ. Σε απόσταση περίπου 90 χλμ και διασχίζοντας τον μεγάλο ποταμό Δούναβη, φτάνουμε στην πανέμορφη πόλη και πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα το Νόβισαντ. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Κρουσενταλ (16ος αιώνας) στη Φρούσκα Γκόρα και το Σρέμσκι Καρλόβτσι (Sremski Karlovci). Περιήγηση στην πόλη και μετά χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη μας. Μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 199€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4*

* Τρία(3) προγεύματα & Τρία (3) δείπνα. * Επίσημο Ξεναγό.

* Φ.Π.Α Εντός. *Ασφάλεια Ατομικής & Αστικής Ευθύνης .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.