ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ – 17-4-2020

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 17 Απρίλιος, 2020 - 20 Απρίλιος, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 175€

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

4 ημέρες

Αναχώρηση: 17 – 20 / 4 / 2020

1η ημέρα:

Αναχώρηση τη Μ. Παρασκευή στις 09:00 π.μ. από τονκήπο της Καβάλας. Στάση για καφέ στη διαδρομή μας και άφιξη στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Pallini Beach 4*.Περιτριγυρισμένο από πευκοδάση και ανθισμένα λουλούδια, το Pallini Beach βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μέσα σε μια μαγευτική τοποθεσία πλάι στην θάλασσα με κήπο από ελαιόδεντρα, εντός του συγκροτήματος, βρίσκεται το γραφικό Εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, το οποίο λουτουργεί παραδοσιακά από το 1981. Εκεί το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τον Επιτάφιο. Νηστίσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση το Μ. Σάββατο για τη Νέα Ποτίδαια. Ένας παραθαλάσσιος, μεγάλος οικισμός που το κυριότερο αξιοθέατό της είναι η διώρυγα που ενώνει τους δύο κόλπους, τον Θερμαϊκό και τον Τορωναίο, διευκολύνοντας έτσι τη ναυσιπλοΐα. Στάση για καφέ και βόλτα στην περιοχή. Το μεσημέρι  γεύμα εξ’ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τη λειτουργία της Ανάστασης του Χριστού στο Εκκλησάκι εντός του ξενοδοχείου. Μετά την Ανάσταση δείπνο στο εστιατόριο όπου θα απολαύσουμε και την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

3η ημέρα:

Το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα θα το απολαύσουμε στους χώρους τους ξενοδοχείου όπου θα ψήνονται τα αρνιά και θα προσφέρεται ούζο με μεζέδες. Θα ακολουθήσει τοεορταστικό γεύμαστο εστιατόριό με παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί, ζωντανή δημοτική μουσική και χορευτικό συγκρότημα. Η ομάδα ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου θα φροντίσει τους μικρούς επισκέπτες και θα τους προσφέρει ξεχωριστές δραστηριότητες.Δείπνο εξ’ ιδίων και διανυκτέρευση.

4η ημέρα :

Πρωινό και αναχώρηση για το περίφημο χωριό του Αγίου Προδρόμου Χαλκιδικής. Η γραφική τοποθεσία που είναι χτισμένο το χωριό καθιστά πόλο έλξης πολλών επισκεπτών. Στάση για καφέ και για φαγητό. Μπορείτε να γευθείτε το πασίγνωστο σουβλάκι, το παραδοσιακό τους ψωμί και τα εξαίσια γλυκά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην όμορφη πόλη μας.

Κρατήσεις έως 08/03/2020: 175  €

Κανονική τιμή κατ’ άτομο: 185 €

1o παιδί έως 11 χρονών δωρεάν

2ο παιδί έως  11 χρονών 120 €

Περιλαμβάνει :

  1. Την μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
  2. Διαμονή στο ξενοδοχείο Pallini Beach Hotel 4*.To ξενοδοχείο έχει εσωτερική πισίνα και μεγάλη πισίνα γλυκού νερού. Διαθέτει διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις και επιλογές εστίασης.
  3. Ημιδιατροφή με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες έως το Μ. Σάββατο, καθώς και τσουρέκια μαζί με κόκκινα αυγά στα δωμάτια. Τη Κυριακή του Πάσχα θα απολαύσουμε στους χώρους του ξενοδοχείου ούζο με μεζέδες και γεύμα με το παραδοσιακό μας κοκορέτσι, αρνί και πολύ ζωντανή μουσική.
  4. Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα .
  5. Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας .
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης .

Δεν περιλαμβάνει : φόρο διαμονής < 3 € την ημέρα το δωμάτιο όπου πληρώνεται στο ξενοδοχείο >