ΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 5-9-2018

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 05 Σεπτέμβριος, 2018 - 09 Σεπτέμβριος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 219€

Αναχ. 05/09/18

1η – 2η Ημέρα:

Συγκέντρωση στο γραφείο μας το βράδυ και αναχώρηση για τον Πειραιά. Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη το πρωί στο λιμάνι. Επιβίβαση στο καράβι για Πάρο, το νησί του ωραιότερου μαρμάρου στον κόσμο και ένα από τα ελκυστικότερα των Κυκλάδων. Άφιξη στο νησί, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην πρωτεύουσα του νησιού, ένα χωριουδάκι με ελικοειδή δρομάκια και σπίτια λευκά, στολισμένα με λουλούδια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για μια προαιρετική εκδρομή στην Αντίπαρο. Άφιξη στην Πούντα και επιβίβαση στο φέρυ.

Άφιξη στην Αντίπαρο και χρόνος ελεύθερος για περίπατο στα γραφικά δρομάκια, προαιρετική επίσκεψη στο σπήλαιο και στην συνέχεια επιβίβαση στο φερυ. Επόμενος σταθμός μας η Παροικια, με τα πολλά αξιοθέατα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Παναγία την Εκατονταπυλιανή, το Βυζαντινό και το αρχαιολογικό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού όπου θα επισκεφθούμε τις Λεύκες, το ωραιότερο χωριό του νησιού με την εκκλησία της Αγίας Τριάδας και τα μοναστήρια του Αγίου Ιωάννη Καπαρού και Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, και τη Νάουσα, ένα χαριτωμένο ψαράδικο χωριουδάκι. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα:

Πρωινό και στη συνέχεια επιβίβαση στο καράβι για τον Πειραιά. Άφιξη, αποβίβαση και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Τέλος Εκδρομής

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας .
  • 3 διαν/σεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Πάρο(Galatis)με πρωινό.
  • Περιηγήσεις – σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  •  Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας .
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α της εκδρομής .

 

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.

Η πραγματοποίηση των προαιρετικών εκδρομών στα γειτονικά νησιά κρίνεται από τις καιρικές συνθήκες και την ύπαρξη δρομολογίων των φέρρυ. Το κόστος συμμετοχής θα ανακοινωθεί από τον υπεύθυνο συνοδό του γραφείου

Τιμή συμμετοχής κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο :  219 ευρώ.