Ναύπλιο – Τολό 4 ημέρες -Ύδρα – Σπέτσες – Πόρο – Επίδαυρος – Μυκήνες 23/9 – 4 ημερες

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 165€

Ναύπλιο  – Τολό  4 ημέρες

Ύδρα – Σπέτσες – Πόρο – Επίδαυρος – Μυκήνες”

Ημερομηνία :         23/09 4 ημέρες

1η ημέρα:

Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις ……. και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ, άφιξη στον ισθμό της Κορίνθου, στάση για να φωτογραφίσουμε το μοναδικό αυτό τοπίο και συνεχίζουμε με πρώτη μας επίσκεψη το αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου και θα έχουμε τον χρόνο να ξεναγηθούμε. Συνεχίζουμε με επόμενο σταθμό μας  το Τολό, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση και μια πρώτη γνωριμία με την παραθαλάσσια τουριστική περιοχή. Απόγευμα αναχώρηση για να απολαύσουμε μια όμορφη βραδινή βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας , το γραφικό Ναύπλιο, χρόνος ελεύθερος για βόλτα , αγορά , φαγητό. Βράδυ επιστροφής το ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και σήμερα  η μέρα μας είναι βασισμένη στην ξενάγηση της πόλης του Ναυπλίου όπου θα δούμε και θα περιηγηθούμε στο Παλαμήδι της φυλακές που φυλάκισαν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη , την εκκλησία του Αγ.Σπυρίδωνα στο κέντρο του Ναυπλίου εκεί όπου σκότωσαν τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, τον Ιωάννη Καποδίστρια.  Χρόνος ελεύθερος για αγορά και γεύμα , σας προτείνουμε για όσους επιθυμούν μια μικρή διαδρομή με το λεωφορείο έτσι ώστε να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Απόγευμα πλέον και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 3η ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και σήμερα η ημέρα μας είναι ελεύθερη να απολαύσουμε το μπάνιο μας . Εμείς σας προτείνουμε μια όμορφη ημερησία εξτρά εκδρομή με  αναχώρηση για τα κοσμοπολίτικα και γραφικά νησάκια του Αργοσαρωνικού,  Ύδρα, Σπέτσες, Πόρο  όπου θα έχουμε χρόνο να  περιηγηθούμε να απολαύσουμε το μπάνιο μας και να επιστρέψουμε γεμάτοι όμορφες στιγμές αργά το βραδύ και πάλι στο ξενοδοχείο μας για την τελευταία μας διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και πριν ξεκινήσουμε τον δρόμο της επιστροφής θα ξεναγηθούμε στην αρχαία πολιτεία των Μυκηνών . Επιβίβαση στο λεωφορείο μετά το τέλος της ξενάγησης και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό αργά το βράδυ άφιξη στην όμορφη πόλη μας .

Τιμή συμμέτοχης ανά άτομο: 165€

Επίδαυρος το εισιτήριο έχει 12 ευρώ για ενήλικες και  ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά
Μυκήνες το εισιτήριο έχει 12 ευρώ για ενήλικες και  ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά

**Το κοστολόγιο της  Κρουαζιέρας  για τα νησιά του Αργοσαρωνικού ( Ύδρα , Σπέτσες , Πόρο) είναι ανάλογο της συμμετοχής των ταξιδευτών, τελική τιμή θα έχετε από τον αρχηγό της εκδρομής .

Περιλαμβάνει:
Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.

  • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  με πρωινό στο εκάστοτε ξενοδοχείο.
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
  • Η παραπάνω τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής.

Δεν περιλαμβάνει :

  • Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό καθώς και η εξτρά ημερήσια απόδραση στα νησιά του Αργοσαρωνικού.
  •  Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, χωρίς παραλήψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Φόρος Διαμονής πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.