ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 16 Ιουλίου, 2020 - 12 Αυγούστου, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού:

ΛΕΩΝΙΔΙΟ–ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΑΣ–ΥΔΡΑ–ΣΠΕΤΣΕΣ–ΠΟΡΟ–ΜΥΚΗΝΕΣ– ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

1 η ηµέρα:

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΠΑΛΛΑΜΙΔΙ – ΤΟΛΟ (635χλµ) Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 06.30. Κάνοντας στάσεις ξεκούρασης ( καφέ – γεύµα ), στην Εθνική οδό και διαβαίνοντας την Αττική οδό φθάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις πολύχρυσες Μυκήνες, το βασίλειο του Αγαμέμνονα, που έδωσαν το όνομα τους σ’ έναν ολόκληρο πολιτισμό. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο, και συνεχίζοντας το πρόγραμμα μας φθάνουμε στην ακρόπολη του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο. Γοητεία αφ’ υψηλού, ένα από τα πιό σημαντικά και καλοδιατηρημένα κάστρα της χώρας μας. Επόμενος σταθμός μας το κοσμοπολίτικο Τολό, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2 η ηµέρα:

ΤΟΛΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για την περίφηµη Ύδρα και τις Σπέτσες. Πρώτος σταθµός η Ύδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για τις µετακινήσεις που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Θα περιηγηθούµε στα γραφικά στενάκια και θα έχουµε χρόνο να επισκεφτούµε το αξιόλογο ναυτικό μουσείο στην παραλία, το αρχοντικό του Κουντουριώτη και τον ιστορικό ναό Κοίµησης της Θεοτόκου. Χρόνος για καφέ στο πανέµορφο λιµανάκι. Επόµενος σταθµός οι Σπέτσες όπου θα επισκεφτούµε το αρχοντικό-µουσείο της Μπουµπουλίνας όπως και τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου. Το απόγευµα επιστροφή στο Τολό. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

3 η ηµέρα:

ΤΟΛΟ – ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΟΣ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Πρωινό και αναχώρηση µε το πούλµαν για τον Πόρο. Διέλευση από την Ερµιόνη, άφιξη στον Γαλατά και επιβίβαση στο καραβάκι (προαιρετικά) για Πόρο. Γνωριµία µε το νησί και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζοντας τη µέρα µας θα απολαύσουµε τον καφέ µας στην παραλία στο γραφικό Πόρτο Χέλι, τη Ριβιέρα της Ελλάδας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο στο Τολό και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4 η ηµέρα:

ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΑΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ Πρωινό και αναχώρηση για ηµερήσια εκδροµή στο Λεωνίδιο. Κάνοντας µια υπέροχη παραθαλάσσια διαδροµή της ανατολικής Αρκαδίας και σε λίγα χιλιόµετρα από το Λεωνίδιο φθάνουµε στα Μετέωρα της Πελοποννήσου τη Μονή Έλωνας, αφιερωμένη στην Κοίµηση της Θεοτόκου. Είναι κτισµένη στον απόκρηµνο κοκκινωπό βράχο του Πάρνωνα, και αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακά και επιβλητικά µνηµεία της Αρκαδίας. Θα περιηγηθούµε στο Λεωνίδιο µε τα πανέµορφα αρχοντικά του, θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων φρεσκότατες ψαρολιχουδιές στην Πλάκα και επιστρέφοντας θα έχουμε χρόνο για να περιηγηθούμε και να πιούμε τον απογευματινό μας καφέ στο παραμυθένιο Ναύπλιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

5 η ηµέρα:

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (635χλµ) Πρωινό και αναχώρηση για το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Πηχτή μυρωδιά πεύκου και με την λούπα των τζιτζικιών φτάνουμε στο αρχαίο θέατρο. Θα θαυμάσουμε την υπέροχη αρχιτεκτονική του και θα ζήσουμε νοερά μια φευγαλέα σκέψη: πρίν από 2.500 χρόνια, οι θεατές κατέφθαναν στο ίδιο σημείο, στη δυτική πλαγιά του Κυνορτίου όρους, στα νότια του ιερού του Ασκληπιού, και έπαιρναν θέση για τον ίδιο σκοπό. Και το ταξίδι της επιστροφής αρχίζει. Με ενδιάµεσες στάσεις για καφέ – γεύµα και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Σηµείωση: Στην 4ήµερη εκδροµή δεν πραγματοποιείται το πρόγραµµα της 3ης ηµέρας.

 

Τιμή συμμετοχής : Hotel TOLO 3*ή TOLON HOLIDAYS 3* με ημιδιατροφή 4 ημέρες Αναχωρήσεις στις 16/7, 23/7, 3/9, 10/9 205€ κατ άτομο σε δίκλινο 4 ημέρες Αναχωρήσεις στις 30/7, 13/8, 20/8, 27/8 219€ κατ άτομο σε δίκλινο 5 ημέρες Αναχωρήσεις στις 12/7, 19/7, 26/7, 2/9 249€ κατ άτομο σε δίκλινο 5 ημέρες Αναχωρήσεις στις 1/8, 7/8, 13/8, 16/8 22/8, 29/8 279€ κατ άτομο σε δίκλινο Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου µας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Ημιδιατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α. Δεν περιλαμβάνει: Τα εισιτήρια των πλοίων για Ύδρα, Σπέτσες, Πόρο. Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής