ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΓΙ – ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 28-2-2020

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 28 Φεβρουάριος, 2020 - 02 Μάρτιος, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 160€

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΓ. ΛΑΥΡΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ

Αναχώρηση: 28/02/20   4 ημέρες   

1η ημέρα:

Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί. Στάση για καφέ στα Γιάννενα. Συνεχίζουμε την πόλη των ελεύθερων πολιορκημένων, το Μεσολόγγι. Θα θαυμάσουμε τα τείχη, την πύλη της ηρωικής εξόδου, τους τάφους των ηρώων και τη λιμνοθάλασσα. Στη συνέχεια άφιξη στη Ναύπακτο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2Η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για τα γραφικά και πανέμορφα Καλάβρυτα όπου υψώθηκε η σημαία της επανάστασης του 1821. Όμορφη κωμόπολη κτισμένη σε υψόμετρο 750μ. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στα όμορφα δρομάκια της περιοχής. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας. Αργότερα, επιστροφή στη Ναύπακτο και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για Πάτρα. Άφιξη και παρακολούθηση της ξακουστής παρέλασης του καρναβαλιού, καθώς και το σύνολο των εορταστικών αποκριάτικων εκδηλώσεων. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Ναύπακτο, αφού περάσουμε από την περίφημη γέφυρα του Ρίο.

4η ημέρα:

Πρωινό και βόλτα στη Ναύπακτο, με το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον ανδριάντα του Καραϊσκάκη και κάτω από τον πλάτανο παίρνουμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζουμε για το ιστορικό Γαλαξίδι, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας πανέμορφα σπίτια, εκκλησίες, «ιστορικές γωνιές». Παράλληλα θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τα γνωστά «αλευρομουτζουρώματα», έθιμο με έντονο διονυσιακό χρώμα. Το μεσημέρι όλοι οι κάτοικοι κατεβαίνουν στο λιμάνι όπου στεφανώνουν ένα ζευγάρι «ραίνοντας» το με «φούμο» και αλεύρι. Μετά την τελετή οι νιόπαντροι παρελαύνουν στην παραλία μουντζουρώνοντας τους πάντες. Όσοι πάντως δεν θέλουν να αλευρωθούν μπορούν να παρακολουθήσουν το έθιμο από την  απέναντι μεριά του λιμανιού, από την «πέρα πάντα». Στη συνέχεια αναχωρούμε για Αλαμάνα, Βόλο και Τέμπη. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.   Τέλος εκδρομής

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελές τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας
  • 3 διανυκτερεύσεις στη Ναύπακτο στο ξενοδοχείο Ακτή με πρωινό
  • Περιηγήσεις & εκδρομές του προγράμματος
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και τον Φ.Π.Α. της εκδρομής

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε :

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.
  • Φόρος Διαμονής που πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:  160€