ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ-ΜΥΚΗΝΕΣ -ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΔΕΛΦΟΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 18 Απρίλιος, 2018 - 21 Απρίλιος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 130€

ΛΟΥΤΡΑΚΙ- ΝΑΥΠΑΚΤΟ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΙΔΑΥΡΟ-ΜΥΚΗΝΕΣ –
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ- ΔΕΛΦΟΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ

4 ημέρες – Αναχώρηση: 18.04.18

1η  ημέρα:

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις….. το πρωί. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, για το Λουτράκι. την πιο πολυσύχναστη λουτρόπολη της Ελλάδας στην καταπράσινη περιοχή του Κορινθιακού κόλπου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας τον 19ο αιώνα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, να γευματίσουμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το μαγευτικό Μπούρτζι. Έπειτα επίσκεψη στο Κάστρο του Παλαμηδίου, ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας και το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο φρούριο συγκρότημα της Ενετοκρατίας. Ολοκληρώθηκε το 1714 σε χρόνο-ρεκόρ μόλις λίγων ετών για να εξυπηρετήσει τις στρατιωτικές και ναυτικές επιχειρήσεις των Βενετσιάνικων εκείνης εποχής.

Στην συνέχεια περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου και πάμε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκήνων όπου  θα δούμε το παλάτι των Αρτείδων τον τάφο του Αγαμέμνονα και τον αρχαιολογικό Μουσείο. Επιστροφή στο Λουτράκι ξεκούραση το βράδυ. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η   ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα πανέμορφα Καλάβρυτα όπου υψώθηκε η σημαία της Επανάστασης του 1821. Όμορφη κωμόπολη κτισμένη σε υψόμετρο 750μ. Συνεχίζουμε για την Ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας. Έπειτα πάμε στην Πάτρα για προσκύνημα στον Αγ. Ανδρέα. Ελεύθεροι στην πόλη (γεύμα εξ ιδίων) και το απόγευμα μέσω του Ρίου Αντιρρίου φτάνουμε στην Ναύπακτο. Θα δούμε το καλοδιατηρημένο Βενετσιάνικο κάστρο, τον Πύργο Μπότσαρη, το κυκλικό λιμανάκι και κάτω από τον πλάτανο παίρνουμε το καφεδάκι μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4η  ημέρα:

Πρωινό και πάμε στο ιστορικό Γαλαξίδι όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε για λίγο στο γραφικό χωρίο. Θαυμάζοντας τα πανέμορφα σπίτια και τις εξαίσιες εκκλησιές πάμε μέσω Ιτέας για τους Δελφούς που οι αρχαίοι αποκαλούσαν ομφαλό της γης. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο αξιόλογο Μουσείο των Δελφών και συνεχίζουμε και τη δημοφιλή Αράχοβα. Περπατώντας στη γραφική κωμόπολη κτισμένη στα νότια του όρους Παρνασσού θα γνωρίσουμε πολλά αξιοθέατα. Γεύμα εξ ιδίων και αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής. Με συνεχείς στάσεις για καφέ και φαγητό ,άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

   Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Λουράκι με πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο AKTI HOTEL  με πρωινό
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής            

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 130