ΛΗΜΝΟΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ 29/07/20 & 12/08/20

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 29 Ιουλίου, 2020 - 15 Αυγούστου, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 220 (60-220)€

Αναχωρήσεις: 29/07/20 & 12/08/20    

1ΗΜΕΡΑ:

Συγκέντρωση στις 17:00 στο γραφείο μας και αναχώρηση για το λιμάνι της Καβάλας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 19:00 και  άφιξη στο νησί το βράδυ στις 23:00. Μεταφορά από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Πρώτος σταθμός το χωριό Κότσινα με το άγαλμα της ηρωίδας του νησιού Μαρούλας και συνεχίζουμε με τον αρχαιολογικό των Καβειρίων, το ακρωτήρι Χλόη, τo γραφικό χωριό Κοντοπούλι με το εργαστήριο αγγειοπλαστικής, για να καταλήξουμε στο Μούδρο, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της χώρας μας. Στην κοντινή παραλία Φαναράκι θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στη Μύρινα, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 3ΗΜΕΡΑ :

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο.. Στη συνέχεια εκδρομή στο Β.Α. Αιγαίο, όπου θα δούμε το χωριό Άγιος Δημήτριος καθώς και την Νέα Κουτάλη, πατρίδα του Κουταλιανού). Εναλλακτικά, απολαύστε το μπάνιο σας στην καταγάλανη θάλασσα με την αμμώδη παραλία Ρηχά Νερά, που απέχει λίγα μόλις  μέτρα από το ξενοδοχείο. Αν επιλέξετε να μείνετε στο ξενοδοχείο, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και στη συνέχεια να επισκεφθείτε το κάστρο της Μύρινας ή Παλιόκαστρο, που αποτελεί ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα κάστρα του Αιγαίου πελάγους. Στη Λήμνο θα βρείτε γραφικές καφετέριες αλλά και πολλά όμορφα μπαρ με ελληνική και ξένη μουσική. Διανυκτέρευση.

4ΗΜΕΡΑ:

Πρόγευμα και ελεύθεροι για την τελευταία βόλτα στο νησί. Στις 16:00 συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και στις 18:35  αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη στην Καβάλα στις 21:45 και επιστροφή το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο του πρακτορείου μας από Δράμα – Λιμάνι Καβάλας – Λιμάνι Μύρινας – ξενοδοχείο – Λιμάνι Μύρινας
  • Ξεναγήσεις και Περιηγήσεις στο νησί
  • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟ-ΚΑΒΑΛΑ σε οικονομική θέση
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Στην εκδρομή δεν περιλαμβάνεται:

  • Οτιδήποτε αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Φόρος Διαμονής που πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:  220 €
Τιμή συμμετοχής με δελτία ΟΓΑ:  60€
Τιμή early booking :  150€
Διαφορά μονόκλινου: +45€