ΛΗΜΝΟΣ …το νησί της φωτιάς! 27-30/6/21

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 23 Ιουνίου, 2021 - 23 Ιουνίου, 2021

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 190€

ΛΗΜΝΟΣ …το νησί της φωτιάς!

Αναχώρηση: 4 μέρες                27 – 30 Ιουνίου 2021     

1η ημέρα Κυριακή: ΔΡΑΜΑ-ΚΑΒΑΛΑ – ΛΗΜΝΟΣ.

Συγκέντρωση στις 14:00 στο γραφείο μας και αναχώρηση για το λιμάνι της Καβάλας. Επιβίβαση  στο πλοίο και απόπλους στις 16:00 για το πανέμορφο νησί της Λήμνου. Άφιξη στις 18:20. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Μύρινας. Θα περπατήσουμε στα στενά λιθόστρωτα καλντερίμια με τα παλιά αρχοντικά. Ατομικό δείπνο σε μια από τις ταβέρνες τις παραλίας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Δευτέρα:  ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ – ΚΑΒΕΙΡΙΟ – ΚΟΤΣΙΝΑΣ.(80χλμ)


Πρωινό και ξεκινάμε στις 09:30 να γνωρίσουμε τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από το Λιβαδοχώρι και συνεχίζουμε για την αρχαία Ηφαιστεία (μη επισκέψιμη). Στάση στο Κοντοπούλι, όπου πέρασε τα χρόνια της εξορίας του ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Θα δούμε το εργαστήριο κεραμικής και τα παραδοσιακά χτισμένα πέτρινα σπίτια, με τις περιποιημένες αυλές και τα μποστάνια, τα οποία θα μας εκπλήξουν με τη λεπτομέρεια της αρχιτεκτονικής τους. Ακολούθως θα περιηγηθούμε στην θέση του Καβήρειου και τη σπηλιά του Φιλοκτήτη. Θα συνεχίσουμε για την Κότσινα όπου θα δούμε το άγαλμα της τοπικής ηρωίδας Μαρούλας. Εδώ θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και ατομικό γεύμα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα . Διανυκτέρευση.

 3η ημέρα Τρίτη:  ΠΟΛΙΟΧΝΗ–ΜΟΥΔΡΟΣ -ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ – ΚΟΝΤΙΑΣ – ΕΒΓΑΤΗΣ(90χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση στις 09:30 για να επισκεφθούμε τη βιοτεχνία γλυκών κουταλιού & τοπικών προϊόντων  Αχιλλαδέλη. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης, με πολιτισμό προγενέστερο και αυτής της ξακουστής Τροίας! Επόμενος προορισμός ο Μούδρος, όπου στους Βαλκανικούς πολέμους ήταν ο ναύσταθμος του ελληνικού στόλου , εδώ μπορούμε να κάνουμε μια μικρή στάση για καφέ. Αναχώρηση μετά για να επισκεφθούμε το Μουσείο ναυτικής τέχνης και σπογγαλιείας και τον ναό της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Κούταλη. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τον Κοντιά όπου θα δούμε τους αναπαλαιωμένους ανεμόμυλους. Επόμενος σταθμός μας η Εβγάτη όπου θα γευματίσουμε και θ’ απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα για βόλτα στο κάστρο του λιμανιού. Διανυκτέρευση.

4η Τετάρτη: ΜΥΡΙΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και χαλάρωση ως τις 10:30. Ελεύθερος  χρόνος για επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο ή για τα τελευταία ψώνια σας. Επιβίβαση  στο πλοίο και απόπλους στις 11.30 για την Καβάλα. Άφιξη 16:00 στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2*

Τιμή συμμετοχής ανά  άτομο σε δίκλινο 190€
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο  σε μονόκλινο 252€
Έξτρα κρεβάτι σε δίκλινο 189€
Τιμή με δελτίο ΟΓΑ: -160€

DIAMANTIDIS HOTEL 3*

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο 210€

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε μονόκλινο 276€

Έξτρα κρεβάτι σε δίκλινο 204€         

Τιμή με δελτίο ΟΓΑ: -160€

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό σε μπουφέ. (1)ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2* & (2)DIAMANTIDIS HOTEL 3*(Εντός Μύρινας και τα δύο).
  • Τα εισιτήρια Φ/Β ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟ-ΚΑΒΑΛΑ σε οικονομική θέση.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης.

Στην εκδρομή δεν περιλαμβάνεται:

  • Οτιδήποτε αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Φόρος Διαμονής που πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

Προϋποθέσεις ταξιδίου θα ανακοινωθούν συμφώνα με τις οδηγίες ΕΟΔΥ 

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις