ΛΕΥΚΑΔΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 12 Ιουλίου, 2020 - 12 Αυγούστου, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού:

ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

1 η μέρα:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ (420 χλµ) Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 08.00 για Λευκάδα. Δια µέσου Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνων, κατευθυνόμαστε προς Θεσπρωτία και θαυμάζοντας τις υπέροχες παραλίες και τα γραφικότατα τοπία φθάνουμε στα ονειρεμένα Σύβοτα. Χρόνος ελεύθερος για μια μικρή γνωριμία με το τοπίο, και συνεχίζοντας τη διαδρομή μας βρισκόμαστε στην Πάργα, την πόλη με το νησιώτικο χαρακτήρα, με την καταγάλανη θάλασσα, το καταπληκτικό βενετσιάνικο κάστρο της τα μικρά γραφικά καντούνια της. Χρόνος ελεύθερος αρκετός, τον οποίο μπορείτε να τον αξιοποιήσετε όπως θέλετε. Ν’ ανεβείτε στο κάστρο, να περπατήσετε στα στενά, να γευτείτε παραλιακά γρήγορο ή όχι φαγητό με μια κρύα μπύρα. Επόμενος και τελευταίος σταθμός μας η Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2 η μέρα:

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑΣ – ΚΑΘΙΣΜΑ Πρωινό και περιήγηση της πόλης. Θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο, τη δηµοτική Βιβλιοθήκη και το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατοµική συλλογή και περιλαµβάνει ενθυµήµατα της ροµαντικής Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς. Αναχωρούμε για προσκύνημα στην πολιούχο του νησιού Παναγία Φανερωµένη, με σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο και υπέροχη θέα στην πόλη. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε τη γραφική παραλία του Αγ. Νικήτα για μπάνιο και την πολύ γνωστή παραλία Κάθισµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3 η μέρα:

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ – κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Πρωινό και αναχώρηση για το Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουµε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα µας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µεγαλύτερη και θα επισκεφθούµε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, και τα παράλια της Ιθάκης.Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4 η μέρα:

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ ( Λευκάδας ) Πρωινό και αναχώρηση για Βασιλική, το γραφικό κεφαλοχώρι της Νοτιοδυτικής Λευκάδος. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και µπάνιο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε τα Σύβοτα για γεύµα εξ΄ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5 η μέρα:

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(440χλμ) Πρωινό. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει τη δυνατότητα να περπατήσουμε στα γραφικά στενά της Πρέβεζας και να πιούμε τον καφέ μας στην όμορφη παραλία της. Συνεχίζοντας το πρόγραμμα μας φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας, πάνω από το θυμωμένο ποτάμι του Αράχθου. Η επόμενη στάση μας τα υπέροχα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος για μικρή περιήγηση και γεύμα εξ’ ιδίων. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ, κρατώντας ενέχυρο τις πανέμορφες εικόνες που μας αφήνει η μικρή περιπλάνηση μας.

Σημείωση : Στο 4ηµερο πρόγραμμα συγχωνεύονται η 2η και 4η μέρα

 

Τιμή συμμετοχής : 4 ημέρες Α περίοδος Αναχωρήσεις στις 12/7, 16/7, 23/7, 3/9, 10/9, 17/9 Hotel AVRA BEACH 2* Νυδρί με πρωινό 159€ κατ άτομο Hotel IONION STAR 3* Κέντρο Λευκάδας με πρωινό 189€ κατ άτομο Β περίοδος Αναχωρήσεις στις 30/7, 20/8, 27/8 Hotel AVRA BEACH 2* Νυδρί με πρωινό 195€ κατ άτομο Hotel IONION STAR 3* Κέντρο Λευκάδας με πρωινό 215€ κατ άτομο 5 ημέρες Α περίοδος Αναχωρήσεις στις 15/7, 19/7, 26/7, 30/8, 6/9, 13/9 Hotel AVRA BEACH 2* Νυδρί με πρωινό 199€ κατ άτομο Hotel IONION STAR 3* Κέντρο Λευκάδας με πρωινό 239€ κατ άτομο Β περίοδος Αναχωρήσεις στις 2/8, 8/8, 12/8, 16/8, 23/8 Hotel AVRA BEACH 2* Νυδρί με πρωινό 249€ κατ άτομο Hotel IONION STAR 3* Κέντρο Λευκάδας με πρωινό 269€ κατ άτομο Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου µας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Διατροφή Ασφάλεια αστικής επαγγελμ. ευθύνης. Φ.Π.Α. Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής