ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ 26-10-2018

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 26 Οκτώβριος, 2018 - 28 Οκτώβριος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 105€

Εκδρομή στα καταπράσινα παράλια του Ιονίου Πελάγους

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ

Κεφαλονιά- Ιθάκη –Σκορπιός-Μεγανήσι

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/10/2018

Μέρα 1η :

Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 07:00 πμ για Λευκάδα με στάσεις καθοδόν μέσω  Κοζάνης και Γρεβενών από  την Εγνατία οδό. Άφιξη στα όμορφα Τέμπη της Ηπείρου που τα διαχωρίζει ο ποταμός Λούρος. Στην συνέχεια  διέλευση από τον Αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Νικόπολης. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερη στους πεζόδρομους της πόλης. Διανυκτέρευση.

Μέρα 2η :

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για το χωριό Νυδρί, από όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για μια προαιρετική θαλάσσια διαδρομή στα καταπράσινα νησιά     του Ιονίου.  Θα δούμε το Πόρτο Κατσίκι, μια από τις καλύτερες παραλίες του Μεσογείου και συνεχίζουμε για το Σκορπιό, το νησί του Έλληνα Κροίσου Αρισ.  Ωνάση. Επόμενη στάση η σπηλιά του Παπανικολή, όπου το ομώνυμο ιστορικό υποβρύχιο, έβρισκε καταφύγιο το1940.παραμονή για φωτογραφίες και στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη, με την πανέμορφη φύση που εύκολα κανείς την παρομοιάζει με έναν επίγειο παράδεισο. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό εξ’ ιδίων. Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς, το γραφικό ψαροχώρι στο Βόρειο τμήμα του νησιού, όπου και θα παραμείνουμε για καφέ. Επιστροφή στην Λευκάδα Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική  διασκέδαση . Διανυκτέρευση.

Μέρα 3η :

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μια όμορφη διαδρομή   ρομαντική καστροπολιτεία της Πάργας ένα από τα πιο γραφικά και κοσμοπολίτικα σημεία της Ελλάδας. Το νησάκι της Παναγίας και τα στενά λιθόστρωτα σοκάκια με τα παραδοσιακά ‘’Καντούνια’’ και τις ολάνθιστες γειτονίες όπου θα σας εντυπωσιάσουν. Στη συνέχεια αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής με στάση στα Γιάννενα για καφέ και  βόλτα στην Λίμνη και στην συνέχεια φαγητό στο Μέτσοβο. Το βράδυ άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:  105€

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Νηρικος στο κέντρο της πόλης  με πρωινό
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.
  • Τα εισιτήρια  F/B κρουαζιέρας Κεφαλονιάς- Ιθάκη.    

            ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ