Λευκάδα – Πρέβεζα – Πάργα “Ιθάκη, Σκορπιός, Μεγανήσι 9/9-11/9

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 09 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού:

Λευκάδα – Πρέβεζα – Πάργα
“Ιθάκη, Σκορπιός, Μεγανήσι”

Ημερομηνίες :

  • 09/09 – 11/09 (3 ήμερη)

1η ημέρα:

Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 7:00πμ για Λευκάδα με στάσεις καθοδόν μέσω Κοζάνης και Γρεβενών από την Εγνατία οδό. Ενδιάμεσα, άφιξη στα όμορφα Τέμπη της Ηπείρου που τα διασχίζει ο ποταμός Λούρος. Στη συνέχεια, επίσκεψη στα κέρινα ομοιώματα έξω από τα Ιωάννινα. Συνεχίζουμε για την Πρέβεζα. Στάση για φαγητό στις πολλές και όμορφες ταβέρνες στη παραλία της Πρέβεζας στο κέντρο. Στην συνέχεια αναχωρούμε για τη Λευκάδα. Άφιξη νωρίς το βραδάκι  και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την με την παραθαλάσσια τουριστική περιοχή το όμορφο Νυδρί. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα:

Πρωινό και σήμερα  η μέρα μας είναι ελεύθερη να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε την περιοχή. Εμείς σας προτείνουμε μια όμορφη ημερήσια κρουαζιέρα στα καταπράσινα  νερά του Ιονίου. Θα δούμε το Πόρτο Κατσίκι μια από τις καλύτερες παραλίες της Μεσόγειου και συνεχίζουμε για το Σκορπιό, το νησί του Έλληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση. Επόμενη στάση η σπήλια του Παπανικολή, οπού το ομώνυμο ιστορικό υποβρύχιο, έβρισκε καταφύγιο το 1940. Παραμονή για φωτογραφίες στην συνεχεία επίσκεψη στο νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη, με την πανέμορφη φύση που εύκολα κανείς την παρομοιάζει με έναν επίγειο παράδεισο. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό εξ’ ιδίων. Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, το γραφικό ψαροχώρι στο Βόρειο τμήμα του νησιού, όπου και θα παραμείνουμε για καφέ. Επιστροφή στην Λευκάδα για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Φανερωμένης της Λευκάδας. Η παράδοση θέλει τους μαθητές του Αποστόλου Παύλου, Σόσωνα και Ηρωδίωνα ,ιδρυτές της εκκλησίας της Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και προετοιμασία για αναχώρηση . Αναχώρηση και ξεκινάμε την ημέρα μας με την πρώτη μας στάση στο μνημείο του Ζαλόγγου. Συνέχεια στο όμορφο ταξίδι μας  με επόμενη μας στάση  την πανέμορφη και γραφική  Πάργα, χρόνος  να απολαύσουμε το μπάνιο μας και ξεκινάμε τον δρόμο της επιστροφής. Στάση στο Μέτσοβο και χρόνο  ελεύθερο για να απολαύσουμε  την βόλτα  μας να δοκιμάσουμε τις γευστικές προτάσεις της περιοχής. Επιστροφή  στην πόλη μας, αργά το απόγευμα, γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις .

 

  Ημερ/νία Μέρες Τιμή συμμετοχής Early booking ΟΠΕΚΑ ΟΓΑ Διαφορά μονόκλινου
Poseidonio A 09/09-11/09 3 120€ 99€ +20€

 Μπορείτε να κάνετε και χρήση του Freedom pass!

Στο 3 ήμερο πρόγραμμα δεν θα πραγματοποιηθεί 3η ημέρα του προγράμματος σε σχέση με το αναλυτικό παραπάνω πρόγραμμα εκδρομής .

 Δυνατότητα αναχώρησης και από τις παρακάτω πόλεις:

 

Αναχωρήσεις   Τιμή 
Ξάνθη           café Fresco +25€
Κομοτηνή         (Σπαθί ) +30€
Αλεξανδρούπολη  Στρατιωτική λέσχη +35€

**** Η προσφορά Early Booking ισχύει κρατήσεις εξοφλήσεις έως 7ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής  που επιλέγετε .

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο poseidonio A  με πρωινό.
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
  • Η παραπάνω τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής.

Δεν περιλαμβάνει :

  • Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.  Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, χωρίς παραλήψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Φόρος Διαμονής πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.
Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής ευθύνης. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών).