ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 2-11-2018

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 02 Νοέμβριος, 2018 - 05 Νοέμβριος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 165€

ΚΕΡΚΥΡΑ

Μέρες 4     ΑΝΑΧ:02/11/2018

 

1η µέρα: ΠΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ :

Συγκέντρωση στις 05:00 το πρωί στον στο γραφείο μας και αναχώρηση. Δια µέσου Μετσόβου, στάσεις καθ’ οδών για καφέ και φαγητό. Στην Ηγουµενίτσα επιβίβαση στο ferry boat και άφιξη στο αξέχαστο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΚΕΡΚΥΡΑ:

Πρόγευμα και αναχώρηση   για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στην πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια, τη Μονή των Βλαχερνών, που µια στενή λωρίδα γης το συνδέει µε τη στεριά και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και τους κήπους µε την θαυμάσια θέα. Το µεσηµέρι ελεύθεροι στην πόλη της Κέρκυρας. Γεύµα ατοµικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουµε για την πόλη της Κέρκυρας, όπου θα έχουμε  χρόνο για βόλτα και ψώνια στα όμορφα καντούνια του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η µέρα:ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ:

Πρόγευµα και αναχώρηση για να γνωρίσουμε την βορειοανατολική πλευρά του νησιού όπου θα επισκεφθούµε την όµορφη Παλαιοκαστρίτσα με το πανέμορφο μοναστήρι της Θεοτόκου όπου θα έχουμε χρόνο να το επισκεφτούμε. Σύμφωνα με τον Όμηρο εκεί βρισκόταν η Σχερία η χώρα των Φαιάκων. Συνεχίζουμε με επίσκεψη σε ένα από τα εργοστάσια παραδοσιακών ποτών της Κέρκυρας όπου θα έχουμε χρόνο να δούμε και να δοκιμάσουμε Δωρεάν τα μοναδικά λικέρ με κουμ κουατ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η µέρα:ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ :

Νωρίς το πρωί πρόγευµα και αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουµενίτσα. Στάση Ιωάννινα  και  Μέτσοβο για καφέ ή φαγητό εξ’ ιδίων. Άφιξη στην πόλη µας το βράδυ 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

*ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ  ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

*Ο αργηγός του γκρουπ διατηρεί το δικαίωμα αλαγείς του προγράμματος χωρίς όμως παραλήψεις

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ’ άτομο:165€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά µε τουριστικό λεωφορείο - 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ με πρωινό (Περιοχή Πανοραμα) - Περιηγήσεις του προγράµµατος – Ασφάλεια Ατομικής & Αστικής Ευθύνης.-Αρχηγό-συνοδό του γραφείου - Μία µέρα τοπικός  ξεναγός.