ΚΑΒΑΛΑ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ – 4 ΗΜΕΡΕΣ 9-6-2019

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 09 Ιούνιος, 2019 - 12 Ιούνιος, 2019

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 179€

Καβάλα – Μυτιλήνη – 4 ημέρες

Αναχώρηση:  09.06.2019

1η-2η  ημέρα:

Συγκέντρωση ……………..ώρα 22:00 το βράδυ της Κυριακής και αναχώρηση για το Λιμάνι της Καβάλας. Επιβίβαση στο πλοίο και ώρα 01:00 απόπλους.  Άφιξη στην Μυτιλήνη την επόμενη μέρα, Δευτέρα το πρωί και ώρα 11:00. Αποβίβαση και με το πούλμαν που θα μας περιμένει, πάμε για προσκύνημα στον Άγιο Ραφαήλ. Στην Συνέχεια πάμε στο χωριό Μανταμάδος όπου θα προσκυνήσουμε το μοναδικό ανάγλυφο εικόνισμα του Ταξιάρχη φτιαγμένο από πηλό και το αίμα των μοναχών. Κατόπιν αναχωρούμε για την Πέτρα, ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι με έντονη τουριστική κίνηση όπου θα ανέβουμε 114 λεξεμένα σκαλοπάτια ενάπω στο βράχο που είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας. Ακόμη θα επισκεφτούμε το Μόλυβο με το γατελούζικο κάστρο και θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του και στη συνέχεια μέσω Καλλονής επιστρέφουμε στην πόλη όπου είναι το ξενοδοχείο μας. Τατ\κτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθεροι στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η  ημέρα:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Αγίασο το μεγαλύτερο κέντρο αγγειοπλαστικής και ξυλογλυπτικής όπου εδώ βρίσκεται η περίφημη εκκλησία της Παναγίας με αξιοθαύμαστο ταμπλό φτιαγμένο από πρόσμιξη μαστίχας και κεριού. Θα επισκεφθούμε επίσης το Πλωμάρι και περνώντας από το Πέραμα και τον Κόλπο του γέροντος επιστρέφουμε στην πόλη. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι για μια βραδινή βόλτα στην πόλη.

Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα η ημέρα μας είναι αφιερωμένη σε βόλτα στην πόλη ώστε να κάνουμε τα τελευταία ψώνια μας και έπειτα συγκέντρωση στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στις 15:00. Πάμε με το πούλμαν στο λιμάνι, τακτοποίηση στο πλοίο και ώρα 16:30 απόπλους από Μυτιλήνη και άφιξη στην Καβάλα ώρα 03:00 το πρωί την επόμενη μέρα.

Εκεί θα μας περιμένει το πούλμαν ώστε να μας φέρει στην πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡOΜΗΣ                

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • 2 διαν/σεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής
  • Το καράβι Καβάλα – Μυτιλήνη – Καβάλα στο Κατάστρωμα

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.