ΚΑΒΑΛΑ- ΜΥΤΙΛΗΝΗ | ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 26 Μάιος, 2018 - 28 Μάιος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 175€

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος

Καβάλα – Μυτιλήνη 

4 ημέρες – 2 Διαν/σεις   Αναχωρήσεις:  26/05/18

1η- 2η  μέρα:

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 20:00 το απόγευμα για Καβάλα . Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη νωρίς το πρωί στο  λιμάνι της Μυτιλήνης. Άφιξη και αναχώρηση για την Μονή του Αγίου Ραφαήλ, προσκύνημα και χρόνος ελεύθερος στους χώρους του μοναστηριού. Αναχώρηση για το χωριό Μαντάμαδος όπου θα προσκυνήσουμε το μοναδικό ανάγλυφο εικόνισμα του Ταξιάρχη φτιαγμένο από πηλό και το αίμα των μοναχών.  Στην συνέχεια αναχωρούμε για την Αγιάσο το μεγαλύτερο κέντρο αγγειοπλαστικής και ξυλογλυπτικής όπου εδώ βρίσκεται η περίφημη εκκλησία της Παναγίας με αξιοθαύμαστο τέμπλο φτιαγμένο από πρόσμιξη μαστίχας και κεριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για την Πέτρα , ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι με έντονη τουριστική κίνηση όπου θα ανέβουμε 114 λαξευμένα σκαλοπάτια απάνω στο βράχο που είναι κτισμένο το εκκλησάκι της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον πανέμορφο Μόλυβο με το γατελούζικο κάστρο και θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του. Συνεχίζουμε για την Καλλονή με την φημισμένη σαρδέλα Καλλονής όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για  φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και το πρωί στις 10:45 αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής. Επιβίβαση στο πλοίο  και αναχώρηση για Καβάλα. Άφιξη το απόγευμα στις 19:00 στο λιμάνι της Καβάλας και στη συνέχεια άφιξη νωρίς το βραδάκι στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡOΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο :  175€

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • 2 διαν/σεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό                             
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής
  • Το καράβι Καβάλα – Μυτιλήνη – Καβάλα στο Κατάστρωμα

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.