ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ΗΜΕΡΕΣ 21-25/8/2019

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 21 Αύγουστος, 2019 - 25 Αύγουστος, 2019

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 249€

ΓΥΡΟΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ –  ΜΥΣΤΡΑΣ –ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΓΥΘΕΙΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΑΤΡΑ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΙΟ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ- ΓΙΑΝΝΕΝΑ– ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/8/2019     5 ημέρες

1η ηµέρα:

Συγκέντρωση στο γραφείο μας ΩΡΑ 07:00 και αναχώρηση με συνεχής στάσεις, άφιξη στο Λουτράκι , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , το απόγευμα θα πάμε στη μονή Οσίου Παταπίου. Στη συνέχεια ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ηµέρα:

Πρόγευμα και αναχώρηση για ένα προσκύνημα στης πανελλαδικής ορθόδοξης  Χριστιανικής πίστεως και όχι μόνο εξωκλήσι του χωριού Βάστα Μεγαλουπόλεως Αρκαδίας του 10ου αιώνα,, το οποίο είναι στα σύνορα με την Μεσσηνία, προς τιμήν της Οσιοπαρθενομάρτυρος Θεοδώρας τοπικής Αγίας.  Στον ναό που χτίσανε οι πιστοί, φύτρωσαν θαυματουργικά και υπάρχουν 17 δέντρα, είναι καταπληκτική εικόνα στην σκεπή μιας μικρής μονής όπου  έχουν φυτρώσει 17 μεγάλα δέντρα με χονδρούς κορμούς και να στέκουν εκεί χρόνια. Πλήθη λαού καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους το επισκέπτονται για να δουν ιδίοις όμμασι το μεγάλο θαύμα. Στη συνέχεια θα πάμε στην Σπάρτη στο Μυστρά μια ερειπωμένη πολιτεία που υπήρξε σταθμός στην ιστορία του πολιτισμού και της τέχνης. Αφού η πόλη κατακτήθηκε από τους Φράγκους και τους Τούρκους το 1825 οι Αιγύπτιοι του Ιμπραήμ καίνε την κάτω χώρα υποχρεώνοντας τους κατοίκους στο Νέο Μυστρά και στις όχθες του Ευρώτα, όπου αρχίζει η ανέγερση της Νέας Σπάρτης συνεχίζουμε για την Μονεμβασιά, ελεύθεροι για περίπατο στην όμορφη καστροπολιτεία με πληθώρα από γραφικά πυργόσπιτα και πανέμορφες Βυζαντινές εκκλησίες, Συνεχίζουμε για Γύθειο όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

3η ηµέρα:

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα σπήλαια Δυρού το μεγαλύτερο γνωστό σπήλαιο της χώρας, μήκους σχεδόν 3,5 χιλιομέτρων, βρίσκεται δυτικά της Αλεπότρυπας και είναι το γραφικότερο και παλαιότερο σπήλαιο του κόσμου. Στη συνέχεια αναχώρηση δια μέσου Καλαμάτας άφιξη στην αρχαία Ολυμπία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Εδώ θα ξεναγηθούμε με τοπικό ξεναγό στις αρχαιότητες της πόλης. Διανυκτέρευση.

4η ηµέρα:

Πρόγευμα, ξενάγηση στην αρχαία Ολυμπία και μετά πάμε στην Πάτρα. Τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο και προσκύνημα στον Άγιο Ανδρέα. Ελεύθεροι στην πόλη. Διανυκτέρευση.

5η ηµέρα:

Πρόγευμα και αναχώρηση για την επιστροφή. Πρώτη επίσκεψη στα Καλάβρυτα και στην Αγία Λαύρα. Μετά μέσω Ρίου-Αντιρρίου θα πάμε στο Μεσολόγγι για καφέ, θα επισκεφτούμε το ΠΑΡΚΟ των Ηρώων και μέσω Ιωαννίνων επιστροφή το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
4 Διανυκτερεύσεις (Λουτράκι, Γύθειο, Ολυμπία, Πάτρα) σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό
Οι περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής, επαγγελματικής ευθύνης και το Φ.Π.Α της εκδρομής

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλήψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.


Τιμή συμμετοχής: 249
 με πρωινό