ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 12 Ιουλίου, 2020 - 12 Αυγούστου, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού:

ΣΚΙΑΘΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

1η ηµέρα:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ – ΑΙΔΗΨΟΣ (650χλµ.) Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07.30 για Εύβοια δια µέσου Λαµίας, Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούµε το µοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο µοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωµα του Αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για προσκύνηµα και γεύµα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ηµέρα:

ΑΙΔΗΨΟΣ – ΠΕΥΚΙ – ΣΚΙΑΘΟΣ Πρωινό και αναχώρηση για το Πευκί, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε για την καταπληκτική προαιρετική εκδρομή μας στην καταπράσινη Σκιάθο. Θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στις ξακουστές Κουκουναριές, και θα κάνουμε μια σύντομη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού της Σκιάθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. ( όσοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν θα περάσουν τη μέρα τους στην Αιδηψό. ). Διανυκτέρευση.

3η ηµέρα:

ΟΣΙΟΣ ΔΑΒΙΔ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ – ΛΙΜΝΗ Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του Όσιου Δαβίδ του γέροντα στις Ροβιές, ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι του 16ουαι., σε επιβλητικό τοπίο. Συνεχίζοντας και μετά από μια υπέροχη διαδρομή σε ένα κατάμεστο από βλάστηση περιβάλλον, φθάνουμε στους καταρράκτες του Δρυμώνα, που συνθέτουν μια τοποθεσία ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς. Συνεχίζοντας τη μέρα μας θα καταλήξουμε στην πιο όμορφη παραλία του νησιού, την παραλία της Αγίας Άννας. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα εξ’ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ηµέρα:

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ – ΩΡΕΟΙ Πρωινό και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο όπου θα έχουµε χρόνο ελεύθερο για καφέ. Στη συνέχεια προαιρετικά µε βάρκες θα επισκεφτούμε τα Λιχαδονήσια όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη παραλία για µπάνιο. Γεύµα σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απογευματάκι μια βόλτα στους γραφικούς Ωρεούς θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Διανυκτέρευση.

5η ηµέρα:

ΑΙΔΗΨΟΣ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (280χλµ.) Πρωινό και αναχώρηση µέσω Αγιόκαµπου – Γλύφας για τα Καλά Νερά Βόλου, όπου θα έχουµε χρόνο για µπάνιο και γεύµα Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη µε ενδιάµεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Σημείωση: Στην 4ηµερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η ημερήσια εκδρομή στην Σκιάθο .

 

Τιμή συμμετοχής : 4 ημέρες Αναχωρήσεις στις 16/7, 23/7, 27/8, 3/9, 10/9 Hotel KASTRI 2* με πρωινό 155€ κατ άτομο Hotel THALASSA 3* με ημιδιατροφή 175€ κατ άτομο Αναχωρήσεις στις 30/7, 6/8, 13/8, 20/8 Hotel KASTRI 2* με πρωινό 165€ κατ άτομο Hotel THALASSA 3* με ημιδιατροφή 185€ κατ άτομο 5 ημέρες Αναχωρήσεις στις 12/7, 19/7, 23/8, 30/8, 2/9 Hotel KASTRI 2* με πρωινό 175€ κατ άτομο Hotel THALASSA 3* με ημιδιατροφή 209€ κατ άτομο Αναχωρήσεις στις 26/7, 2/8, 8/8, 12/8, 16/8 Hotel KASTRI 2* με πρωινό 195€ κατ άτομο Hotel THALASSA 3* με ημιδιατροφή 219€ κατ άτομο Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Διατροφή. Τα εισιτήρια του F/B Αγιόκαµπο – Γλύφα Ασφάλεια αστικής επαγγελματική ευθύνης Φ.Π.Α. Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής