ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ 12-8-2019

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 12 Αύγουστος, 2019 - 15 Αύγουστος, 2019

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 149€

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Καβακλί-Πύργος-Βάρνα-Μεσημβρία-Αγχίαλος -Σωζόπολη

4 ημέρες    

Αναχώρηση: 12/8/19

1η  ημέρα:

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 22:00 το βράδυ από Δράμα. Στάση 20’ λεπτών στην Ξάνθη για καφέ και συνεχίζουμε.  Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμενίου έλεγχος ταυτοτήτων (Διαβατηρίων) και είσοδος στην Βουλγαρία. Δια μέσου ΣΒΙΛΕΓΡΑΝΤ και Harmanly Dimitrofgrad Stara Zagora και και με στάσεις για καφέ και φαγητό θα φτάσουμε στην Μαύρη Θάλασσα στον ΠΥΡΓΟ (Burgas).  Εκεί θα μας  περιμένει τοπική ξεναγό. Θα μείνουμε λίγο χρόνο στον πύργο ελεύθερα για καφέ και στην συνέχεια ξεκινάμε για ξενάγηση για Σωζόπολη στην αρχαία Ελληνική πόλη αφιερωμένη στον θεό Απόλλωνα. Εδώ θα συναντήσετε τους  περισσότερους  Έλληνες  της Μαύρης θάλλασας,  περίπου 2.000 με δικό τους σύλλογο με χορευτικά συγκροτήματα, που διατηρούν έθιμα των γονιών τους.  Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της Ελληνικής συνοικίας.  Κατόπιν πάμε στην Αγχίαλο θα επισκεφτούμε πρώτα το παλιό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου και  συνεχίζουμε στην Ηλιόλουστη Ακτή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος για ξεκούραση πλούσιο δείπνο σε μπουφέ. Ελεύθεροι για την πρώτη γνωριμία με την περιοχή μια βόλτα στην παραλία με τα πολλά μαγαζάκια. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη πόλη της Βάρνας όπου και περιήγηση στο Αλατζά μοναστήρι, τη Μητρόπολη και το Ενυδρείο. Στη συνέχεια ελεύθεροι στην αγορά και τη υπέροχη παραλία της. Χρόνος για φαγητό, και το απόγευμα επιστροφή στην Ηλιόλουστη Ακτή. Άφιξη στο ξενοδοχείο & ανάπαυση. Το βράδυ δείπνο, βόλτα στην παραλία. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08:00 για την αρχαία Μεσημβρία, πολύ κοντά στην Ηλιόλουστη Ακτή. Είναι η Αρχαία Μεσημβρία η πόλη που φιλοξένησε πάρα πολλούς  Έλληνες όπου ήλθαν και εγκαταστάθηκαν εδώ από την Αρχ. Ιωνία. Θα κάνουμε περίπατο στα όμορφα στενά με τα παραδοσιακά σπίτια με τις ψηλές εξώπορτες και τις πάμπολες Βυζαντινές Ορθόδοξες εκκλησίες που κάποιες  σώζονται  ακόμη και σήμερα. Εδώ θα μας ξεναγήσει η ξεναγός μας. Ύστερα, στο τέλος της ξενάγησης θα μείνουμε  ελεύθεροι  για μια βόλτα και συνεχίζουμε το ταξίδι μας, με στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ  με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Τέλος Εκδρομής

*Ο συνοδός διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις προς όφελος των εκδρομέων .

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας

2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* MARVEL

  • Πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 149 €