ΑΘΗΝΑ – ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ – ΑΓ. ΙΣΙΔΩΡΟΙ – ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ 4 ΗΜΕΡΕΣ 12-11-2020

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 12 Νοεμβρίου, 2020 - 15 Νοεμβρίου, 2020

Τοποθεσία Αναχώρησης:

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 235€

Αναχώρηση: 12/11/2020

1η  ημέρα:

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις….. το πρωί.  Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε το απόγευμα στην Αθήνα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκινάμε με μια πρώτη βόλτα πρωτεύουσα με το λεωφορείο. Ομόνοια-Σύνταγμα-Βουλή– Εθνικός κήπος– Παναθηναϊκό στάδιο –Προεδρική κατοικία. Το βράδυ προτείνουμε περίπατο στην πλάκα, Μοναστηράκι, Ψυρρή, Θησείο. Δείπνο εξ ιδίων και  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική θεατρική παράσταση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και  επιβίβαση στο λεωφορείο για να ξεκινήσουμε  την επίσκεψη μας στην παλιά Βουλή  όπου δεσπόζει το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη  , και συνεχίζουμε για την  πλατεία Συντάγματος. Χρόνος ελεύθερος για φωτογραφίες στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη μπροστά από την βουλή. Συνεχίζουμε για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Όπου και θα ξεναγηθούμε με επίσημο τοπικό ξεναγό. Συνεχίζουμε για την Ακρόπολη. Ελεύθερος χρόνος. Επόμενος σταθμός οι Τζιτζιφιές όπου θα επισκεφτούμε το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος  (Ψηφιακή Βιβλιοθήκη, Λυρική σκηνή, Φάρος με εκπληκτική θέα της Αθήνας και Πειραιά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Πρωινό και αναχωρούμε για το Λυκαβηττό όπου στο λόφο του βρίσκεται ο Ιερός Ναός των Αγίων Ισιδώρων.  Εκεί, θα έχουμε χρόνο για εκκλησιασμό και ευλογία. Επόμενο προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι Αττικής. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 4η ημέρα:

Πρωινό . Κάνουμε μια τελευταία βόλτα στην πρωτεύουσα. Συνεχίζουμε για τη Νέα Μάκρη για προσκύνημα στη Μονή Όσιου Εφραίμ και μέσω της Αττικής οδού μπαίνουμε στην Αθηνών Λαμίας. Κάνουμε μια στάση στην τοποθεσία των Θερμοπυλών και επίσκεψη στο θεματικό πάρκο και το μνημείο του Λεωνίδα. Με συνεχείς στάσεις για φαγητό. Άφιξη στη πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τέλος εκδρομής

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:235€

Επιβάρυνση μονόκλινου: +45€

Τιμή early booking: 175€

Τιμή με δελτία ΟΓΑ: +75€

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής

  Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.
  • Φόρος Διαμονής που πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.