ΑΘΗΝΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15-7-2018

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 15 Ιούλιος, 2018 - 17 Ιούλιος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 110€

Αθήνα

Αναχώρηση 15/07/18 3 ημέρες

1η  ημέρα:

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις….. το πρωί.  Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε το απόγευμα στην Αθήνα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκινάμε με μια πρώτη βόλτα πρωτεύουσα με το λεωφορείο. Ομόνοια-Σύνταγμα-Βουλή– Εθνικός κήπος– Παναθηναϊκό στάδιο –Προεδρική κατοικία. Το βράδυ προτείνουμε περίπατο στην πλάκα, Μοναστηράκι, Ψυρρή, Θησείο. Δείπνο εξ ιδίων και  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.                                                                                                                               

2η ημέρα:

Πρωινό και  επιβίβαση στο λεωφορείο για να ξεκινήσουμε  την επίσκεψη μας στην παλιά Βουλή  όπου δεσπόζει το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη  , και συνεχίζουμε για την  πλατεία Συντάγματος. Χρόνος ελεύθερος για φωτογραφίες στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη μπροστά από την βουλή. Συνεχίζουμε για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Όπου και θα ξεναγηθούμε με επίσημο τοπικό ξεναγό.Συνεχίζουμε για την Ακρόπολη. Ελεύθερος χρόνος. Επόμενος σταθμός πο Τζιτζιφές όπου βθα επισκεφτούμε το πολιτιστικό κέντρο Νιάρχου (Ψηφιακή Βιβλιοθήλη, Λυρική σκηνή, Φάρος με εκπληκτική θέα της Αθήνας και Πειραιά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το από απόγευμα στις 22:00 θα πάμε στο Καλλιμάρμαρο να παρακολουθήσουμε την συναυλία του συγκροτήματος  scorpions μαζί νε την κρατική ορχήστρα Αθήνας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3η   ημέρα: 

Πρωινό . Επίσκεψη στην περιοχή Σπάτα στο εκπτωτικό χωρίο. Έχει προσιτές εκτπτωτικές τιμές σε επώνυμα είδη καθ’ όλη τη διάρκει του χρόνου. Συνεχίζουμε για τη Νέα Μάκρη γτια πτοσκύνημα στη Μονή Όσιου Εφραίμ και μέσω της Αττικής οδού μπαίνουμε στην Αθηνών Λαμίας. Με συνεχείς στάσεις για φαγητό. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.   .

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • 2διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 110€

Επιβάρυνση μονόκλινου 30€

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.
  • Τα εισιτήρια για την είσοδο στο Καλλιμάρμαρο για την συναυλία.