ΔΡΑΜΑ – THINGS TO SEE IN DRAMA

Σχετικά με:

Η πόλη μας

Η πόλη της Δράμας συνδυάζει την μακραίωνη ιστορία της με τις σύγχρονες πινελιές, σε μια μίξη με αρκετή δόση τοπικής κουλτούρας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας μαγέψει!

Πάρκο Αγ. Βαρβάρας
Το καταπράσινο Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, με τα τεράστια πλατάνια, τις μικρές λίμνες και τα ξύλινα γεφύρια του, σίγουρα, δε θυμίζει ελληνική πόλη, αλλά κεντροευρωπαϊκό προορισμό.
Αρχαιολογικό Μουσείο
Το μουσείο λειτουργεί από το 1999 και τα ευρήματα που στεγάζει καταγράφουν την πολιτιστική ιστορία της Δράμας από τη Μέση Παλαιολιθική Εποχή έως το 1914.
Η περιήγηση στην πόλη της Δράμας είναι μια διαρκής ανακάλυψη νέων σημείων ενδιαφέροντος. Επισκεφτείτε την σελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.
Η οδός Βενιζέλου ήταν ο δρόμος της βόλτας στις δεκαετίες του 1950 και 60. Ήταν επίσης και ο πλέον εμπορικός δρόμος με τις βιτρίνες που προκαλούσαν τα βλέμματα του κόσμου. Σήμερα τα παλιά ¨τουρκόσπιτα¨ έχουν μετατραπεί σε εναλλακτικά μπαράκια, παραδοσιακά ταβερνάκια ενώ κάποια μαγαζιά υπάρχουν ακόμα εκεί. Παλιές εκκλησίες και τα τείχη της πόλης παραμένουν αγέρωχα στο χρόνο.
Μάθετε περισσότερα