ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ BANSKO – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 21 Μάρτιος, 2018 - 21 Μάρτιος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις: 54

Τιμή Ταξιδιού: Αναλογα με το ξενοδοχείο €

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: 07:00 πμ

Στάση για καφέ καθ’ οδόν. Διέλευση από  Δράμα, Νευροκόπι φτάνουμε στα σύνορα Εξοχής Δράμας. Μετά τον τυπικό έλεγχο, μπαίνουμε στη Βουλγαρία. Διέλευση από παλιό Νευροκόπι και άφιξη στο χιονοδρομικό του Μπάνσκο. Τακτοποίηση στα δωμάτια των ξενοδοχείων μας. Πρώτη γνωριμία με το ξενοδοχείο μας. Γεύμα ατομικά στις διάφορες παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Ελεύθερο απόγευμα για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου( πισίνα,σπα κλπ).  Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ :

Πρωινό και μέρες ελεύθερες. Το νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας αλπικής μορφής. Παραδοσιακό χωριό που άρχισε να αναπτύσσεται πρόσφατα. Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 925μ. με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, Βίχρεν στα 2.914μ. Πολλές πίστες όλων των κατηγοριών, μπλε, κόκκινες και μαύρες καθώς και σύγχρονα λίφτ που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό σκιέρ.  Προτείνουμε  μια βόλτα στο γραφικό χωριό με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τις ξυλόγλυπτες πόρτες κτισμένα σε μοναστική μορφή. Επίσης η τοποθεσία είναι ιδανική για πεζοπορία και ανάβαση σε ψηλές κορυφές όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας στον καθαρό αέρα. Στο υπαίθριο παζάρι θα βρείτε ποικιλία αθλητικών ειδών και είδη ρουχισμού. Για τους πιο χαλαρούς το χωριό διαθέτει πολλές μικρές ταβερνούλες με τοπικές λιχουδιές που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση προσφέρονται οι ντίσκο και τα club του χωριού.

ΚΥΡΙΑΚΗ :

Αφού πάρουμε το πρωινό μας μεταφορά  αποσκευών στο πούλμαν. Ελεύθεροι στο παραδοσιακό κέντρο για τα τελευταία ψώνια σας, αναχώρηση για επιστροφή από σύνορα Εξοχής. Φαγητό ατομικά καθ’ οδόν. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

Αλεξανδρούπολη 07:00 Λέσχη Αξ/κών +15€ το άτομο, Κομοτηνή 07:50 (Δημαρχία) +15€ το άτομο, Ξάνθη 08:30 (Αγροτική) +10€ το άτομο, Καβάλα 09:20(Σημαίες), Δράμα: 09:30(πιάτσα ταξί)

HOTELS

ΠΡΩΙΝΟ
(BB)

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΗΒ)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 

ORBI8LUX 3*

84

MARAYA 3*

89

ORPHEY 4*

75

85

MOUNTAIN PARADISE 4*

77

87

SUNRISE PARK 4*

79

89

PERUN CASINO 4*

87

BANSKO SPA 4*

89

ASPEN 4* SUP

99

LION 4* SUP

99

REGNUM 5*

128

148

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:
ΠΑΙΔΙΚΑ ΩΣ 6 ΕΤΩΝ=10€, ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΠΟ 6- 12 ΕΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 25% ΕΩΣ 50% ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν. * Τις διανυκτερεύσεις στο ανάλογο ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ & δείπνο, όπου (ΗΒ). * Δωρεά χρήση σάουνα, steam, πισίνα, γυμναστήριο. * Αρχηγό, συνοδό του γραφείου. * Ασφάλεια Αστικής & Ατομικής Ευθύνης .  ** Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, ποτά και φιλοδωρήματα.