ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 26 Ιανουάριος, 2018 - 28 Ιανουάριος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις: 54

Τιμή Ταξιδιού: 120€

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Αναχώρηση: 26/01/18

                                                                  

1η ημέρα:

Συγκέντρωση στο γραφείο μας ……… και αναχώρηση μέσω Μετσόβου και μετά από συνεχείς στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στα Γιάννενα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση. Το βράδυ ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και βόλτα στη γραφική λίμνη των Ιωαννίνων. Χρόνος για να επισκεφτούμε  το γραφικό νησάκι . Διανυκτέρευση .                                              

2η ημέρα:

Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε για μια ημερήσια εκδρομή στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια που είναι σκορπισμένα πάνω στα βουνά. Οργιώδης βλάστηση, απλή φυσική ομορφιά και περίφημη αρχιτεκτονική, κάνουν το τοπίο μοναδικό. Η βαθιά χαράδρα του Βίκου προσφέρει

ένα θέαμα συναρπαστικό. Θα επισκεφθούμε το πανέμορφο Μονοδένδρι που είναι χτισμένο σε ύψος 1.000 μ και θα αγναντέψουμε τη χαράδρα του Βίκου, πίνοντας τον καφέ μας.θα επισκεφτούμε και το Τσεπέλοβο  στην όμορφη αυτή διαδρομή θα σταματήσουμε να φωτογραφηθούμε στο παραδοσιακό πέτρινο γεφύρι Κόκορι  Αφού γευματίσουμε, θα επιστρέψουμε στα Γιάννενα όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Βραδινή διασκέδαση (προαιρετικά).

3η ημέρα:

Πρόγευμα και στη συνέχεια ξενάγηση στην πόλη. Επίσκεψη στο Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα και στο σπήλαιο Περάματος με τους ατέλειωτους σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Φαγητό ατομικά και ξεκινάει ο δρόμος της επιστροφής. Μετά από συνεχείς στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τιμή κατ΄άτομο 120ευρώ

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας
  • 2 διανυκτερεύσεις στα Γιάννενα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
  • Περιηγήσεις & εκδρομές του προγράμματος
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και τον Φ.Π.Α. της εκδρομής
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε :

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.