ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – Βιέννη & Έστεργκομ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 14 Φεβρουάριος, 2018 - 19 Φεβρουάριος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/02/2018     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΡΑΜΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αναχώρηση το βράδυ στις  24:00 για τα σύνορα εξοχής. Διασχίζουμε  τη Βουλγαρία και τη Σερβία και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή. Διανυκτέρευση καθ οδόν.

2η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 15/02/2018   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Άφιξη στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος στην αγορά. της πόλης. Το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ 16/02/2018    ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τη λεωφόρο της Δημοκρατίας όπου θα θαυμάσουμε τα καλοδιατηρημένα κτίρια. Συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και αφού περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα  των Λεόντων. Στο λόφο των ψαράδων θα  δούμε τα κάστρα στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Στο λόφο του Γκέλερτ, από όπου θα έχουμε μια πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα. Χρόνος ελεύθερος. Προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με παραδοσιακή μουσική και βιολιά. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ 17/02/2018   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Βιέννη, ξενάγηση στην πόλη της μουσικής. Θα δούμε τη Ριγκ Στράσσε με το θαυμάσιο πάρκο, την Όπερα, τα ανάκτορα Χοφεμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου.  Συνεχίζοντας θα επισκευθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το αριστούργημα του Σένμπρουν με τα 1.400 δωμάτια. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για αγορά και για καφέ. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την Bουδαπέστη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ 18/02//2018   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα περίφημα παραδουνάβια χώρια της Ουγγαρίας. Στην εκδρομή μας κατά μήκος του Δούναβη θα επισκευθούμε το γραφικό χωριό Αγ. Ανδρέας, τόπος  πολλών φημισμένων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ, περίπατος στο χωριό και συνεχίζουμε για το Βίζεγκραντ, γενέτειρα του Καρλομάγνου. Έπειτα θα κάνουμε στάση στην πρώτη πρωτεύουσα τον Ούγγρων το Έστεργκομ, για να επισκευθούμε τον τεράστιο καθεδρικό ναό όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων και την πινακοθήκη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Απόψε μπορείτε προαιρετικά να πάρετε μια γεύση από την τοπική παραδοσιακή κουζίνα παρέα με τα φημισμένα τσιγγάνικα βιολιά πίνοντας «αίμα του ταύρου» το πασίγνωστο κρασί τις Ουγγαρίας

6η ΜΕΡΑ 19/02/2018    ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΔΡΑΜΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής μέσω Νις και Σκοπίων. Άφιξη στα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε στην πόλη μας τα ξημερώματα.               ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:249,00€ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:369,00€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο (Clima, TV, DVD, WC)
  2. (4) διανυκτερεύσεις σε ΗOTEL 4*στο κέντρο της πόλης.
  3. (4) προγεύματα σε μπουφέ, (4) δείπνα. 4. Τοπικός Ελληνόφωνους ξεναγός στη Βουδαπέστη & Βιέννη. 5. Αρχηγός του γραφείου συνοδός. 6. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης καθώς και Ατομική ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ρητά.

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις