ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Ημέρα αναχώρησης και Επιστροφής: 28 Απρίλιος, 2018 - 01 Μάιος, 2018

Τοποθεσία Αναχώρησης: ΔΡΑΜΑ

Διαθέσιμες Θέσεις:

Τιμή Ταξιδιού: 175€

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (28/04-1/05/18)
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ(625ΧΛΜ)

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία μας για τα σύνορα Ευζώνων. Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φθάνουμε στα σύνορα Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ πρώτη γνωριμία με την πόλη.
2η ΗΜΕΡΑ:ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ-ΜΝΗΜΟΝΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΤΟ
Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το Φρούριο Καλεμενγτάν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναμη και Σάββα, τον πύργο Nebosia , που ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου και θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αρχάγγελου Μιχαήλ και το Πατριαρχικό Μέγαρο, καθώς και το περίφημο αρχοντικό της πριγκίπισσας Ljubica. Στη συνέχεια θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό θέατρο, το κοινοβούλιο της Σερβίας, καθώς και το Δημαρχείο και το Προεδρικό Μέγαρο, πρώην παλατιών των οικογενειών Ομπρένοβιτς και Καρατζόρτεβιτς αντίστοιχα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων και μετά την περιοχή Ντεντινιέ(την Κηφισιά του Βελιγραδίου), όπου και θα δούμε το Μνημονειακό Κέντρο του Τίτο, αφιερωμένο στον μεγάλο ηγέτη. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Knez Mihailova, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακό σέρβικο εστιατόριο με τοπική κουζίνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ΗΜΕΡΑ:ΝΟΒΙΣΑΝΤ(80+80ΧΛΜ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην πόλη Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας. Πρώτη μας στάση η όμορφη επαρχιακή πόλη Sremski Karlovci , 5 χλμ πριν από το Νόβισαντ, που είναι ιστορική έδρα του πατριαρχείου με τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου και με την ιδιαίτερη πολιτιστική παράδοση, δεδομένου ότι εκεί κυκλοφόρησε το πρώτο λογοτεχνικό περιοδικό του κόσμου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το κάστρο Petrovaradin απ’ όπου θα δούμε την υπέροχη θέα με τον Δούναβη ποταμό και το κέντρο της πόλης του Νόβισαντ, το οποίο και θα επισκεφθούμε αμέσως μετά και στο οποίο θα κάνουμε περιήγηση για να δούμε τα σημαντικά κτίρια και την πλατεία Slodoban με τον όμορφο πεζόδρομο. Ελεύθερος χρόνος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταμό Savva (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες).

4η ΗΜΕΡΑ:ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΝΙΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ(650ΧΛΜ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για επιστροφή. Καθοδόν θα περάσουμε από την ιστορική πόλη Νις, γενέτειρα του Μ. Κωνσταντίνου. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΠΡΩΙΝΟ+1 ΓΕΥΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ)
ΕΠΙΣΗΜΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ME ΣΥΝΟΔΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
• HOTEL 4* : PRIME BELGRADE
Κόστος ανά άτομο : 175€  ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ/ 235 € ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΕΛ Ν ΔΡΑΜΑΣ
ΤΗΛ: 25210-58168